





## KQuIP DAYLife Regional Day *Maintaining Momentum* 11<sup>th</sup> September 2019 The Studio, 7 Cannon Street, Birmingham, B2 5EP

## Programme

09:00-09:30 – REGISTRATION / COFFEE			
0930-0945 15 mins	<ul> <li>Welcome</li> <li>Welcome back and regional update – where we are</li> <li>The regional DAYLife data</li> <li>National picture</li> </ul>	RF	
09.45 – 10.45 1 hour	Creativity Workshop • How to think differently • What to do with ideas	JS Mixed unit teams	
10.45 – 11.00 COFFEE (15mins)			
11.00 – 12.30 90 mins	<ul> <li>Group work and presentations</li> <li>40 minute guided group work reviewing team aims, drivers and change ideas</li> <li>50 minute presentations/discussions</li> </ul>	DH/CS Unit teams	
12.30 – 13.00 30 mins	How are you going to bring everyone along? Leadership and change	CS/RK	
<b>13.00 – 13.45 LUNCH (45mins)</b> 3 x 15 minute optional one-to-one or team project surgeries with Dal, Richard or Ron			
13.45 – 14.15 30 mins	How are you going to get there? Transition / psychology of change	RC	
14.15 – 14.45 30 mins	Who makes up a multi-professional team? Involving patients in QI, a unit experience	Birmingham Heartlands	
14.45 – 15.00 COFFEE (15mins)			
15.00 – 15.45 45 mins	<ul> <li>Planning the next three months</li> <li>Reflecting on the day, what are your goals/aspirations for next three months?</li> <li>Timeframes - 30, 60, 90 days</li> <li>Pledges - review last pledge - affirm / amend</li> </ul>	RF	

15.45 - 16.15	<ul> <li>Summing up and January 2020</li> <li>Next big date – Jan 2020</li> <li>One year celebration/reflection</li> </ul>	RF/DH	
16.15 – 16.45			
2 x 15 minute optional one-to-one or team project surgeries with Dal, Richard or Ron			

This project is led by KQuIP in partnership with the following organisations:





