







UKRR/KQuIP Regional Day – South East Monday 3rd June 2019 – 09:00-13.00 Hilton Brighton Metropole, Kings Road, Brighton, BN1 2FU Programme

09:00-09:30 – REGISTRATION / COFFEE		
09:30-09:40 (10 mins)	Introduction from regional leads and co-chairs of KQuIP Introducing the region - 5 mins KQuIP and the NHS Change Model - 5 mins	South East regional lead Sharlene Greenwood KQuIP co-chair
09.40-09:50 (10 mins)	Setting the scene - 10 mins Right Care / GIRFT / Cross working	Graham Lipkin GIRFT representative
09.50 – 10.20 (30 mins)	Trios Approach Things we do well, things we don't do well, what are the barriers? Work on tables – 10 mins Stick on the flipcharts and discuss themes – 20 mins	Julie Slevin KQuIP Project Lead
10.20-10.30 (20 mins)	South East kidney patient	ТВА
10.30-10.45 COFFEE (15 mins)		
10.45-11.10 (25 mins)	 KQuIP Projects and data session ■ Region specific data presentation – 10 mins ■ KQuIP Projects – QI in practice – 15 mins 	Sharlene Greenwood KQuIP co-chair
11.10 – 11.50 (40mins)	Group work – review of UKRR data Plan how to improve performance based on the data and good practice – 20 mins Feedback from each group – 20 mins	? James Medcalf UKRR
11.50 – 12.30 (40mins)	How do you use measurement to demonstrate success in Quality Improvement? In groups discuss how to demonstrate success - 15 mins Feedback – 10 mins Talk – 15 mins	? James Medcalf UKRR
12.30– 13.00 (30 mins)	 Quality improvement in practice ■ DISCUSSION: What QI initiatives should South East take on as a region? – 30 mins ● How to get started / KQuIP support / How QI network could support – 10 mins ● The role of the QI leads – 5 mins 	South East regional lead Sharlene Greenwood KQuIP co-chair

