





## KQuIP: One year celebration of: *DAYLife Midlands* 24<sup>th</sup> February 2020

## The Studio, 7 Cannon Street, Birmingham, B2 5EP

10.00 – 10.15 <b>Welcome</b> 15 mins	
10.15 - 11.15Unit presentations: Show-case your story1 hour• Five unit presentations - 10 mins each• Cross-unit Q&A discussion with five unit teams - 10 mins	
11.15 – 11.30 COFFEE (15mins)	
<ul> <li>11.30 - 12.30</li> <li>Unit presentations: Show-case your story <ul> <li>Five unit presentations - 10 mins each</li> <li>Cross-unit Q&amp;A discussion with five unit teams - 10 mins</li> </ul> </li> </ul>	
<b>12.30 – 13.00 LUNCH (30mins)</b> Unit activity photos/posters/materials to be displayed throughout the day	
<ul> <li>13.00 – 14.00</li> <li>1 hour</li> <li>Lessons from DAYLife Year One – what have we learnt? Motivating and mobilising others <ul> <li>System drivers</li> <li>Measurement</li> <li>Project and performance management</li> <li>Quality improvement tools</li> <li>Sustainability, spread and adoption</li> <li>Leadership by all</li> <li>Patient involvement and co-production</li> </ul> </li> </ul>	Hosted by participants from the region Participants will be allocated three tables to visit Three rounds of 20 minute discussions
14.00 – 14.30 Feedback and summary Table hosts to feedback to room	3 minutes per table
14.30 – 14.45 COFFEE (15mins)	
14.45 – 15.45Planning for 20201 hour• Content TBC – next steps of project/spreading, sustaining change, peer-support with new regions	ТВС
15.45 – 16.00 <b>Summing up</b>	
16.00 CLOSE	

This project is led by KQuIP in partnership with the following organisations:





